SHORTLIFE?

Het is de letterlijke Engelse vertaling van mijn achternaam: Kortleve. Mijn voornaam is Peter. Een levensgenieter!

Meer informatie vind je hier...

WAT IK DOE?

Ik ben grafisch ontwerper. In feite geef ik uiteenlopende organisaties, projecten, producten, verpakkingen, publicaties, events, etc. een eigen, karakteristiek gezicht. Bel of mail me voor meer info.

STAGE?

Hoewel ik het leuk vind om kennis en ervaring door te geven aan een nieuwe generatie, ontbreekt het mij aan tijd en de middelen om dat succesvol te kunnen doen. Stage lopen is dus helaas niet mogelijk.


Nieuwe, jaarlijkse uitgave: 'Stick to it'

Ik was gevraagd om 30 minuten te spreken bij een symposium over ‘grafisch ontwerp en muziek’. De twee onderwerpen waar ik geen genoeg van kan krijgen. Voor het thema van mijn presentatie nam ik een songtekst van held Bruce Springsteen: ‘I'm working on a dream.’
Sinds ik voor mijzelf ben begonnen, is het een rode draad door mijn werk. Als het niet mijn eigen doelen betreft, dan gaat het wel op voor (het werk voor) mijn opdrachtgevers. Het kan de lancering zijn van nieuwe muziek of een nieuwe onderneming; zij en ik willen een doel bereiken, klein of groot.
Dromen en doelen bereik je door je erop te focussen, er hard aan te werken en je eraan vast te houden. Met andere woorden: Stick to it!

In deze nieuwe uitgave staan enkele hoogtepunten uit het 4e jaar van Shortlife. Wil je ook een exemplaar? Vraag er dan naar door even te mailen.

SH_boekje_2016.jpg